Falls Church Health Center News

FCHC och COVID-19

Denna sida kommer att användas för uppdateringar om vår verksamhet under COVID-19 (coronavirus) Health Emergency.

** UPPDATERING - 3 april - Vi har uppdaterad några av våra policyer för att bibehålla hälsan och välbefinnandet för våra patienter och vår personal.

●  Vi beklagar det vi kan inte längre tillåta stöd för människor och / eller besökare i vårt centrum för att bäst främja fysisk distansering.

●  Vi ber alla patienter tvätta händerna med tvål i korridoren innan du går in i vår anläggning.

Tack för att du hjälper oss att förbli ett säkert och operativt centrum.

Uppdaterad 3 april

Falls Church Healthcare Center är stolt över att fortsätta att tjäna dig,

och vi är fortfarande öppna för att göra det!

Vi vet att du är orolig för COVID-19 (coronavirus). Som din vårdpartner vill vi att du ska veta att hälsan hos våra patienter och våra anställda är vår högsta prioritet. På FCHC tar vi ytterligare steg för att vara extra vaksamma för att hålla alla friska. Vi vet att det är viktigt att patienter inte skjuter upp nödvändig vård, särskilt aborttjänster, eftersom fördröjning av abortvård kan öka risker och kostnader.

Vi följer riktlinjerna för hälsa och säkerhet som föreslagits av American Medical Association, den VÄRLDSHÄLSOORGANISATIONEN, den Centers for Disease Control and Prevention och den National Abort Federation. Observera att vi har implementerat för allas säkerhet tillfälliga procedurer för patienter och besökare.  Vi har infört dessa för att säkerställa hälsan hos alla våra patienter och personal och för att stödja fysisk distansering och minimera risken för spridning i samhället.

Följande riktlinjer finns:

  • Alla patienter måste fylla i vårt frågeformulär för hälsokontroll.   Vi vill se till att alla som går in i vår klinik inte uppvisar symtom på COVID-19-viruset. Patienter med andnings- och / eller influensaliknande symtom och / eller feber på 100 °F (37.8 ° C) ombeds att planera om sin tid tills de har det bra.  Influensaliknande symtom inkluderar:
    • andnöd
    • hosta
    • ont i halsen
    • trötthet
    • myalgi (kroppssmärta)

 

  • Vi beklagar att vi inte längre kan ta emot supportpersoner och / eller besökare just nu. Vår anläggning är nu begränsad till patienter och personal.

 

  • Alla besökare måste tvätta händerna med tvål direkt innan de går in i centrum. Det finns toaletter i hallen som är tillgängliga för handtvätt, och handdesinfektionsmedel finns också när du går in i vår lobby.

 

  • Alla patienter måste täcka hosta / nysa med en vävnad eller ärm och tvätta händerna med tvål och vatten i minst 20 sekunder efteråt.

 

  • Alla patienter ska undvika att röra vid ögonen, näsan och munnen. Viruset kan finnas kvar på ytor som vi berör såväl som på vår hud. Detta hjälper till att minimera risken för att viruset sprids internt.

 

  • Patienter som har varit i kontakt med en person som är känd för att ha COVID-19 kommer att uppmanas att ändra sin tid till ett senare datum.

 

Vi uppskattar ditt samarbete när du gör din del eftersom vårt centrum strävar efter att upprätthålla en hälsosam miljö för alla våra patienter, personal och besökare.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor: via telefon (703-532-2500) eller via vår Kontaktformulär.

 

#