Falls Church Health Center News

FCHC och COVID-19

Denna sida kommer att användas för uppdateringar om vår verksamhet under COVID-19 (coronavirus) Health Emergency.

** UPPDATERING ** 13 maj 2022

Vänligen observera att medan Commonwealth of Virginia har lindrat några av COVID-reglerna på plats, vi är en medicinsk anläggning och är fortfarande föremål för maskkrav. Se till att ta med och bära en kirurgisk / N95 / KN95 mask till ditt möte. (Vi ber dig använda en av dessa istället för en tygmask.)

Vi rekommenderar också att du få din COVID-19-vaccination för att hjälpa till att bromsa COVID-spridningen till dem som är immunsupprimerade eller inte kan vaccineras. Invånare i Virginia i åldern 12 år eller äldre är berättigade att få vaccinet gratis. För mer information, se https://vaccinate.virginia.gov/ .

Falls Church Healthcare Center är stolt över att fortsätta att tjäna dig,

och vi är fortfarande öppna för att göra det!

Vi vet att du är orolig för COVID-19 (coronavirus). Som din vårdpartner vill vi att du ska veta att hälsan hos våra patienter och våra anställda är vår högsta prioritet. På FCHC tar vi ytterligare steg för att vara extra vaksamma för att hålla alla friska. Vi vet att det är viktigt att patienter inte skjuter upp nödvändig vård, särskilt aborttjänster, eftersom fördröjning av abortvård kan öka risker och kostnader.

Vi följer riktlinjerna för hälsa och säkerhet som föreslagits av American Medical Association, den VÄRLDSHÄLSOORGANISATIONEN, den Centers for Disease Control and Prevention och National Abort Federation. Observera att vi har implementerat för allas säkerhet tillfälliga procedurer för patienter och besökare.  Vi har infört dessa för att säkerställa hälsan hos alla våra patienter och personal och för att stödja fysisk distansering och minimera risken för spridning i samhället.

Följande riktlinjer finns:

 • Alla patienter måste fylla i vårt frågeformulär för hälsokontroll.   Vi vill se till att alla som går in i vår klinik inte uppvisar symtom på COVID-19-viruset. Patienter med andnings- och / eller influensaliknande symtom och / eller feber på 100 °F (37.8 ° C) ombeds att planera om sin tid tills de har det bra.  Influensaliknande symtom inkluderar:
  • andnöd
  • hosta
  • ont i halsen
  • trötthet
  • myalgi (kroppssmärta)
 • Vi beklagar att vi inte längre kan ta emot supportpersoner och / eller besökare just nu. Vår anläggning är nu begränsad till patienter och personal. (Patienter under 18 år kan ha en förälder eller vårdnadshavare närvarande, och patienter som inte talar engelska eller spanska och behöver en översättare.)
 • Alla patienter måste bära en mask som täcker näsan och munnen hela tiden i centrum. Vi rekommenderar också starkt att du bär en mask även i resten av byggnaden, även om du har vaccinerats. Använd en kirurgisk/N95/KN95 mask, inte en tygmask.
 • Alla patienter måste sanera sina händer precis innan de går in i centrum. Handdesinfektionsmedel finns vid ingången och i lobbyn i vårt center. Vi rekommenderar starkt också noggrann handtvätt. Det finns toaletter i hallen som är tillgängliga för handtvätt.
 • Alla patienter måste täcka hosta / nysa med en vävnad eller ärm och tvätta händerna med tvål och vatten i minst 20 sekunder efteråt.
 • Alla patienter ska undvika att röra vid ögonen, näsan och munnen. Viruset kan finnas kvar på ytor som vi berör såväl som på vår hud. Detta hjälper till att minimera risken för att viruset sprids internt.
 • Patienter som inte har vaccinerats och som nyligen har varit i kontakt med en person som man känner till har COVID-19 kan bli ombedda att planera om sin tid.

Vi uppskattar ditt samarbete när du gör din del eftersom vårt centrum strävar efter att upprätthålla en hälsosam miljö för alla våra patienter, personal och besökare.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor: via telefon (703-532-2500) eller via vår Kontaktformulär.

#